عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم از مطالب خوشتون آمده باشد و از آن لذت برده باشید.در صورت تمایل در نویسندگی وبلاگ در قسمت نظرات برامون بنویسید. مدیریت وبلاگ" امیر حسین رحیم نظری"

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان MEGA WEB و آدرس megaweb.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار مطالب

:: کل مطالب : 608
:: کل نظرات : 23

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 857
:: باردید دیروز : 1165
:: بازدید هفته : 2797
:: بازدید ماه : 4739
:: بازدید سال : 76611
:: بازدید کلی : 261088

RSS

Powered By
loxblog.Com

ایران را از طریق ماهواره ها ببینید
شنبه 27 خرداد 1391 ساعت 16:19 | بازدید : 1182 | نوشته ‌شده به دست Arash Salehnia | ( نظرات )

 

کوه های البرز

 
 

بخش بزرگی از رشته کوه البرز در راستای کنارهٔ جنوبی دریای مازندران کشیده شده که در این بخش جبههٔ شمالی البرز سرسبز و جبههٔ جنوبی آن خشک است. در تصویر سفیدرود را در نزدیکی شهر رشت می بینید که به دریای خزر می ریزد.

شمال سرسبز ایران


بخش شمالی ایران و شمال شهر تهران که در این تصویر پیوستگی فلات خشک مرکزی ایران با مناطق ساحلی مرطوب و سرسبز دریای خزر دیده می شود. قله دماوند بلندترین کوه از رشته کوه های البرز در شمال ایران با ارتفاع 5670 متر از سطح دریاست.
 

کوه های البرز مرکزی


این منطقه همان تخت سلیمان است که پس از قله دماوند بلندترین قله های البرز مرکزی را در خود جای داده و تنها منطقه ایست که ارتفاع قله های آن از ۴۴۰۰ متر تجاوز میکند. نزدیکی کوههای تخت سلیمان به دریای مازندران باعث پدید آمدن دره های بسیار عمیق در شمال شرق و غرب منطقه شده و این دره ها اکثرا تا ارتفاع ۲۳۰۰ متری از جنگلهای خزری پوشیده شده اند.

کوه آرارات



کوه آرارات کوهی است واقع در شمال شرقی کشور ترکیه و در مرز ایران، جمهوری آذربایجان و ارمنستان که دارای دو قلهٔ آتشفشانی آرارات بزرگ با ۵۱۵۶ متر و آرارات کوچک با ۳۹۵۲ متر ارتفاع است. در کتاب آفرینش در عهد عتیق از آرارات به عنوان محل به خاک نشستن کشتی نوح پس از طوفان ذکر شده‌ است.

قله های رشته كوه قفقاز

رشته كوه قفقاز،‌ رشته كوهی است كه بین دریای خزر و دریای سیاه در مرز بین روسیه و كشور گرجستان امتداد دارد و در منطقه قفقاز واقع است. منطقه قفقاز سرزمینی کوهستانی، افسانه‌ ای و زیباست که در محدوده‌ای به وسعت ۴۰۰هزار کیلومتر مربع از شرق به کرانه‌های غربی دریای خزر و از غرب به کرانه‌های شرقی دریای سیاه محدود می شود.

 

نمایی از شرق دریای مدیترانه


 
در این تصویر دریای مدیترانه با سوریه و ترکیه در جلو، جزیره قبرس در سمت راست و کوه برف پوشیده شده از لبنان و دره اردن در سمت چپ است. دریای سرخ (سمت چپ) و دلتای نیل سبز (مرکز) در پس زمینه دیده می شود.

 

کوه های زاگرس از شرق


 
کوه های زاگرس رشته‌کوهی در غرب و جنوب ایران است. این رشته‌کوه از کرانه‌های دریاچه وان در کردستان ترکیه آغاز شده و پس از گذشتن از استان‌های آذربایجان، کردستان، کرمانشاه و اصفهان و چهارمحال و بختیاری و خوزستان و لرستان تا استان‌های فارس و کرمان ادامه می‌یابد. در این تصویر بخش مرکزی کوه های زاگرس با مرتفع ترین قله را می توان در پس زمینه سمت راست دید در حالی که خلیج فارس در سمت چپ قابل مشاهده است.

 

زرد کوه

 

زرد کوه با حداکثر ارتفاع بیش از ۴۲۰۰ متر دومین کوه زاگرس از نظر ارتفاع (پس از دنا) است. این کوه در نزدیکی کوهرنگ در استان چهار محال و بختیاری در ایران قرار دارد که در سمت چپ تصویر دیده می شود.

کوه های زاگرس از جنوب

 

در این تصویر کوه زاگرس را می بینید که تا چند صد کیلومتر از خلیج فارس گسترش یافته است. شهر شیراز و ویرانه های باستانی تخت جمشید در سمت راست در کنار دریاچه نمک مهارلو واقع شده است.
 

غرب تنگه هرمز


در این تصویر مناطق کوهستانی شرقی شبه جزیره عربستان و خلیج های بی شماری در سمت غربی تنگه هرمز قابل مشاهده است.

تنگه هرمز در جنوب ایران


در این تصویر امارات متحده عربی در ساحل جنوبی خلیج فارس را می توان مشاهده کرد بطوریکه دریای عمان با تنگه هرمز و در افق کوه های جنوب ایران نیز دیده می شود.

و اینهم نمایی متفاوت از خلیج همیشه فارس


 
منبع : delta.ir



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: برچسب‌ها: ایران , ماهواره ,
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: